Vijf zondagen schrijven naar je-zelf

We schrijven vijf zondagen over verschillende aspecten van het leven. Je kan je inschrijven voor de volledige reeks, of zelf een programma samenstellen.

We schrijven telkens van 1Ou tot 16u30.

Locatie Gent, De Bleekweide. Groot-Begijnhof 16 A 9040 Sint-Amandsberg (Gent)

Programma

7 maart 2021: Kracht en vertrouwen

Een krachtige dag waarin je je zelfvertrouwen terug vindt. Om dat te kunnen, benoem je eerst de twijfels en piekergedachten die jou tegenhouden. Dan geef je het woord aan jouw innerlijke kracht en schrijf je de moed bij elkaar om toch die nieuwe, gevreesde stap te zetten. Na deze workshop hou je waarschijnlijk pen en papier naast je bed, als wapen tegen de volgende slapeloze nacht.

9 mei 2021: Creatief en speels

Een speelse schrijfdag waarin we op zoek gaan naar je creativiteit. Wil je dat boek schrijven, een schilderij maken of muziek spelen met de buren maar bots je op een muur? Geef het woord aan jouw creatieve kant en ontdek hoe je door die muur kan breken.

6 juni 2021: Rouw en hoop

Vaak zwijgen we over verlies en verdriet, in de hoop dat die gevoelens zo zullen verdwijnen. Toch kan je verdriet pas verwerken, als je er ook woorden aan geeft. Een ingetogen workshop waarin we de tijd nemen om die woorden te vinden.

4 juli 2021: Talent en werk

In de zomer schrijf je over je professionele loopbaan. Waar ben jij goed in? Wat zijn je talenten en krijgen die een plek op jouw werk? Welke impact heeft jouw job op je gezin en je privéleven? Een schrijfdag die je helpt om een evenwicht te vinden tussen je werk en je persoonlijke ambities.

19 september 2021: Morgen en later

Aan het einde van de zomer geef je vorm aan de volgende seizoenen. Je leest jezelf, luistert naar je eigen woorden en schrijft naar je toekomst. Wat wil je meenemen uit de vorige workshops? Wie wil jij zijn, morgen en later?

Prijs

Volg de volledige reeks voor 420 euro

Heb je minder tijd? Stel jouw persoonlijk programma samen en betaal 95 euro per workshop

Inbegrepen bij elke workshop: drankjes, lunch en je eigen schrijfboekje

Inschrijving

Schrijf je in met het inschrijvingsformulier en geef aan voor welke workshop je wilt inschrijven.

Na je inschrijving, krijg je van mij binnen de 24u een mailtje met de informatie voor de betaling.

Je inschrijving is definitief na betaling van het inschrijvingsgeld op het rekeningnummer BE 42 9733 6542 0454 met vermelding NAAM.