Er springen verhalen uit je pen!

Zoek je creatieve manieren om kinderen te laten genieten van taal en fantasie? Wil je je leerlingen de kans geven om zich te verliezen in hun fantasie maar ondervind je dat jouw rol als leerkracht je in de weg staat? Of ben je als jeugdwerker op zoek naar een creatieve invulling van jouw activiteit? Een workshop van FantaLeren past binnen én buiten de schoolmuren.

Er springen verhalen uit je pen! werd ontwikkeld voor kinderen van het 4de, 5de en 6de leerjaar. Kinderen verdwijnen in hun eigen fantasiewereld en ontdekken dat schrijven ook gewoon leuk kan zijn. Ze verzinnen een eigenzinnig personage, volgen hun fantasie en bouwen stap voor stap aan een eigen verhaal. Een horrorverhaal, een knotsgek avontuur of toch liever een vleugje romantiek? Vandaag kan alles!

Bij elke workshop staat de fantasie van de kinderen centraal en gaan ze naar huis met een uniek mini-boekje dat past bij hun eigen stijl.

Een workshop duurt 120 minuten voor een groep van ongeveer 20 kinderen. Je betaalt 200 euro voor één workshop, 500 voor een reeks van drie.