Schrijven naar je-zelf, online schrijfdag op 23 augustus 2020

Ontdek vanuit je kot wat schrijven voor jou kan betekenen. Je maakt schrijvend contact met wie je bent en wat je nodig hebt om te zijn wie jij wilt zijn. Je krijgt eerst de basis mee van schrijven naar je-zelf, zo weet je meteen hoe te beginnen. We staan stil bij de drempels die jij ervaart bij het schrijven en je benoemt de troeven die jij in handen hebt om die te overwinnen. Doorheen de dag krijg je nieuwe input, opdrachten, schrijftijd en ruimte voor uitwisseling met de groep. Zo word je meegenomen in een gebalanceerd schrijfproces dat je dichter brengt bij wie je bent, wat je nodig hebt en hoe jij je leven vorm wilt geven.

We starten samen om 9u30 en eindigen om 16u30.

We ontmoeten elkaar via ZOOM, plaatsen zijn beperkt.

Je betaalt 40 euro voor de volledige dag. Schrijf je in met het inschrijvingsformulier. Je inschrijving is definitief na betaling van het inschrijvingsgeld op het rekeningnummer BE 42 9733 6542 0454 met vermelding NAAM – 23082020. Gelieve binnen de week te betalen, anders gaat jouw plaats naar iemand anders.

“Schrijven naar jezelf” door Emke was een eye opener , een echte aanrader !!!
Weer gemotiveerd om elke dag 10 á 15 min te schrijven naar mezelf . Dit bracht rust en inzicht , vooral in deze onzekere tijden . De opdrachten zijn bijzonder goed gekozen . De verbondenheid met de andere mensen uit de groep is verrassend genoeg diep en vertrouwd. Mogelijks doordat we telkens 15 minuten schrijven , kort bij onszelf zijn en dan even in een privé groepje ervaring delen . Door het schrijven over wat je voelt krijgen die gevoelens ook aandacht waardoor ze niet overheersen . Het bracht me dichter bij mezelf . Telkens ook boekentips. Heel boeiend. Doen!”