Schrijven naar kracht en vertrouwen

Als je regelmatig schrijft naar je-zelf, zal je merken dat schrijven jou kracht geeft. Vooral wanneer je je houvast dreigt te verliezen in een turbulente tijd, waarin je vrijheid en sociale contacten onder druk staan en je geconfronteerd wordt met nieuwe onzekerheden of zorgen.

Heb je vaak last van piekergedachten, twijfel je vaak aan je eigen kunnen of wil je je batterijen opladen? Kies dan voor deze krachtige workshop.

Om je vertrouwen terug te vinden, benoem je eerst twijfels en piekergedachten die je tegenhouden. Dan geef je het woord aan jouw innerlijke kracht en schrijf je de moed bij elkaar, om een nieuwe stap te zetten of om positief naar de toekomst te kijken.

De dag bestaat uit schrijfopdrachten, uitwisseling en inspiratie om te schrijven. Je schrijft enkel voor jezelf, je moet nooit voorlezen. Zo word je stap voor stap meegenomen in een eigen schrijfproces dat je dichter brengt bij jezelf en bij je eigen kracht.

We ontmoeten elkaar online, via ZOOM. Bij online workshops werk ik altijd in kleine persoonlijke groepjes. Het aantal inschrijvingen is dus beperkt.

Je betaalt 95 euro voor de hele dag. We starten om 10u en ronden af om 16u30

Schrijf je in met het inschrijvingsformulier. Je inschrijving is definitief na betaling van het inschrijvingsgeld op het rekeningnummer BE 42 9733 6542 0454 met vermelding NAAM – 07 03 2021.