FantaLeren ontstond vanuit mijn doorleefde passie voor schrijven en fantaseren. Ik schrijf om te vliegen, te groeien of om stil te staan en het leven te voelen. Elke dag omarm ik de kracht van schrijven en die kracht wil ik delen in fantastische schrijfworkshops voor kinderen en volwassenen.

Dit is een pleidooi om je fantasie vast te grijpen, eruit te leren en te groeien. Je verbeelding volgen, een wit blad vullen en intussen leren hoe mooi schrijven is, hoe krachtig verhalen kunnen zijn. Gevoelens en dromen krijgen woorden en door ze neer te schrijven zet je de eerste stap om je persoonlijke doelen te bereiken.

Kies voor een schrijfworkshop bij FantaLeren, een plek waar verbeelden en groeien hand in hand gaan.

Gepubliceerd door

emkedierickx

Ik ga op zoek naar nieuwe verhalen en ideeën. Zo leef ik het ene moment met mijn hoofd in de wolken en het andere met mijn voeten op de grond. Ik geniet van het creatieve proces, ook in groep. Daarom geef ik workshops en vormingen waarin ik de creativiteit van de groep laat floreren. Verhalen zijn voor mij het beste startpunt om te leren. De schrijfworkshops die ik geef aan kinderen, vormingen voor hun leerkrachten of creatieve workshops voor jeugdwerkers, het zijn stuk voor stuk momenten die mijn fantasie een tikkeltje op hol doen slaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s